Hinnasto

Joudumme hieman nostamaan kesäleiriemme hintoja vuodelle 2024. Yöleirien osalta otamme käyttöön eritellyt hinnat niin, että muille kun helsinkiläisille hinta on hieman korkeampi. Tämä perustuu saamiimme avustuksiin, jota meille maksetaan vain helsinkiläisten lasten mukaan. Jotta saamme leirikulut katettua myös ulkopaikkakuntalaisten osalta, oli meidän päädyttävä tähän ratkaisuun. Jäsenalennus on kaikille sama. 

 

Päiväleirien hinnat 

Kesäleirit: 117€/vk, jäsenhinta 107€/vk

Juhannusviikko: 107€/vk, jäsenhinta 97€/vk 

 

Syys- ja talvilomaleiri: 107€/vk

Päiväleirin hintaan sisältyy lämmin ruoka, pieni välipala, vakuutukset, leiriohjelma ja -materiaalit

 

Yöleirien hinnat 

Meriharju:

Helsinkiläinen: 160 €

Ulkopaikkakuntalainen: 180€ 

Jäsenalennus: -25€ 

Meriharjun leirihintaan sisältyy ruokailut, majoitus (sisätiloissa), vakuutus, materiaalit ja leiriohjelma. HUOM! Kuljetus ei kuulu hintaan.

 

Bengtsårin leirisaari:

Helsinkiläiset: 170 €  / Juhannusviikko 160€ 

Ulkopaikkakuntalaiset: 190 € / Juhannusviikkoa 180€ 

Jäsenalennus: -20€ 

Bengtsårin leirihintaan sisältyy kuljetukset, ruokailut, majoitus (teltassa), vakuutus, materiaalit ja leiriohjelma

 

Kesän jäsenhinnan saa kyseisen vuoden jäsenmaksun maksanut, jäseneksi liitetään ensisijaisesti lapsi ja jäsenyys on aina henkilökohtainen. 

Mikäli lapsesi on jo jäsen, lähetetään teille jäsenmaksu alkuvuodesta. Jos lapsi ei ole vielä jäsen, voi jäseneksi liittyä kätevästi leiri-ilmoittautumislomakkeella samalla, kuin ilmoittautuu leirille. Mikäli leiri maksetaan jäsenhintaan, mutta lapsi ei ole jäsen, eikä häntä ole liitetty jäseneksi lomakkeelle, laskutamme erotuksen jälkikäteen. 

Mikäli lapsen asuinpaikkakunta on muu kuin Helsinki ja leiri on maksettu Helsinkiläisen hinnalla, laskutamme erotuksen perheeltä.