LEIRITEEMAT 2023

Kunkin leirin ohjelma muokkautuu lapsiryhmän toiveiden mukaisesti teemaa noudatellen omanlaisekseen. Leireillä puuhataan, askarrellaan ja pelaillaan teeman mukaisesti. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Kamu talvirieha

Lastenliiton maskotti Kamu-kameleontti on kaikkien lasten kaveri ja Kamun leireillä ohjelman suunnitteluun osallistuvat aina lapset. Näin jokainen leiri on osallistujiensa näköinen. Kiinnostaako lumiukon teko, sisäleikit vai oman esityksen teko leirin loppujuhliin? Tule mukaan Kamun talviriehaan, jossa puuhaillaan, leikitään ja pelataan talvisissa merkeissä.

 

Kamun kesäkekkerit

Lastenliiton maskotti Kamu-kameleontti on kaikkien lasten kaveri ja Kamun leireillä ohjelman suunnitteluun osallistuvat aina lapset. Tällä viikolla pidetään hauskaa ja suunnitellaan yhdessä leirin päätteeksi pidettävät kesäkekkerit!

Kamun puutarhajuhlat

Lastenliiton maskotti Kamu-kameleontti on kaikkien lasten kaveri ja Kamun leireillä ohjelman suunnitteluun osallistuvat aina lapset. Leiri pidetään Syötävässä puistossa, jossa pääsemme lasten kanssa seuraamaan viljelytoimintaa sekä mahdollisia eläinystäviä. Leiriviikon aikana suunnitellaan yhdessä viimeisenä päivänä pidettävät puutarhajuhlat! Koska leiriviikko on aina osallistujiensa näköinen, ohjelma on hieman erilainen molemmilla viikoilla.

Pelastakaa Avaruusolio Alvar!

Aluksestaan vahingossa Maahan pudonnut avaruusolio Alvar on saatava takaisin hänen omalle kotiplaneetalleen. Nyt täytyykin löytää oikea joukko apulaisia keksimään ratkaisu avaruusolion kotiin palauttamiseksi. Hyppää mukaan tutkimaan avaruuden ihmeitä sekä leikkimään, liikkumaan ja askartelemaan teeman mukaisesti!

 

Monsterien salaseura

Frankensteinin hirviö kumppaneineen on perustanut kaikkien Hirvitysten Salaseura Monsteriklubin, johon hyväksytään jäseniksi vain kaikista karmivimmat hirvitykset. Tai niin he ainakin uskottelevat. Tule ottamaan selvää, millaisia nämä kammotukset oikeasti ovatkaan ja olisiko sinulla mahdollisuus saada klubin kunniajäsenyys?

 

Keittiöapureiden kesäleiri

Leirillä otetaan keittiö haltuun ja suunnataan moninaisten makujen maailmaan. Tule keräämään omaan reseptikirjaasi helppoja välipaloja sekä suolaisten ja makeiden leivonnaisten ohjeita. Leiri ei vaadi aiempaa kokemusta ruuanlaitosta. Kokkailun lisäksi leirillä leikitään ja liikutaan monipuolisesti. Jotta leirille mahtuu myös muuta hauskanpitoa, lounasruoka tulee leirille valmiiksi tilattuna.

 

Showtanssipainotteinen ilmaisuleiri

Tällä leirillä tutustutaan showtanssin ja ilmaisun maailmaan. Leirillä harjoitellaan showtanssin tekniikkaa, tehdään koreografioita ja tanssin lisäksi tutustutaan teatteri-ilmaisuun. Leiri on päiväleiri ja kestää maanantaista torstaihin.

 

Taikaopiston kesäkurssi

Ennen velhokoulun lukukauden alkua pääsemme kurkistamaan taianomaiseen opinahjoon! Hyppää mukaan kokeilemaan taikamaailman oppeja. Mikä onkaan kotitupasi? Entä miten sinulta sujuu huispaus tai loitsut?

 

Kesäjuhlat Meriharjussa

Tule mukaan viettämään lystikästä viikkoa Meriharjun maisemissa. Tällä leiriviikolla touhutaan vaikka mitä! Leiriviikon ohjelmaan kuuluu niin askartelua, retkiä lähialueelle kuin liikuntaa ja hauskanpitoa. Kaikkea kivaa, mitä rentoon ja touhuntäyteiseen kesäviikkoon voi mahduttaa. Viimeinen leiri-ilta huipentuu yhteisiin kesäjuhliin. Nyt nautitaan kesästä! 

 

Seikkailuleirit Bengtsårissa 

Tule viettämään unohtumattomia kesäpäiviä Bengtsårin leirisaarelle. Ohjelmassa on luvassa monenmoista hauskaa puuhaa luonnon keskellä aina erilaisista rantapeleistä viimeisen illan juhliin. Toiminta painottuu peleihin, leikkeihin, ulkoiluun ja liikkumiseen. Leirillä on telttamajoitus!

 

Syysleirifestarit!

iViva la fiesta! Festaripassi, ystävärannekkeet, kasvomaalaukset, kaverit ja rento yhdessäolo.. Niistä on syysloman ikimuistoisin leiriviikko tehty. Tule mukaan kanssamme luomaan lasten omia syysfestareita!