Oikopolut

Helsinki | KESÄLEIRITEEMAT 2019

Tapahtumat Helsinki
Uutiset
Kerhot
Leirit
Iltapäivätoiminta
Tapahtumakalenteri

KESÄLEIRITEEMAT 2019

KESÄLEIRIT 2019

VK23 - Seikkailu Mikä-Ihme Maassa

Hyppää mikä-lie-kulkuvälineeseen ja ota suunta kohti Mikä-Ihme-Maata, jossa kaikki on vähän nurinkurin. Juhannuksesta tulee joulu ja päivästä yö, kun leiriläiset pääsevät tutustumaan tämän outoakin oudomman maan tapoihin hassunkurisen oppaansa, Kuka-Kummalan matkassa.

 VK 23 – 7-9 vuotiaille, VK 24 – 10-12 vuotiaille -  Showtanssipainotteinen ilmaisuleiri

Tällä leirillä tutustutaan showtanssin ja ilmaisun maailmaan. Leirillä harjoitellaan showtanssin tekniikkaa, tehdään koreografioita ja tanssin lisäksi tutustutaan teatteri-ilmaisuun. Leiri on päiväleiri ja kestää maanantaista torstaihin.

VK24 - Herlokki Solmunen ja ratkaisematon mysteeri

Mestarietsivä Herlokki Solmunen ja hänen uskollinen apurinsa tohtori Matson selvittelevät hämmentävää rikosta, jossa Lady Lisbetin kristallikruunun jalokivet ovat kadonneet hänen kartanonsa suojista jälkiä jättämättä. Kiillota siis suurennuslasisi ja lähde mukaan leiriviikolle selvittämään kaikkien aikojen mysteeriä mestarietsivän matkassa.

VK25 - Pokemonkouluttajien kesäleiri

Hei kaikki innokkaat Pokémonien nappaajat! Nyt lippis päähän ja pokepallot taskuun - tällä leirillä tutustutaan Pokémonien maailmaan ja puuhataan teemaan sopivasti askarrellen, leikkien ja PokémonGo –sovellusta pelaillen.  ​

VK26 - Jessi Jellonan liikuntaleiri

Jessi Jellona on liikunnallinen nuori leijonanpentu, joka haluaa löytää itselleen sopivan liikuntaharrastuksen. Tule kokeilemaan Jessin kanssa erilaisia liikuntamuotoja aina joukkuepeleistä perinneleikkeihin. Olisikohan suosikkisi perinteinen jalkapallo, vai kenties keihäänheitto tai jokin muu? HUOM! Leirillä painotetaan liikuntaan ja ulkoiluun, mutta leiriohjelma sisältää myös askartelua ja rauhallisia sisäleikkejä. 

VK31 - #Kivaayhdessä

Tällä leirillä leiriläiset pääsevät vaikuttamaan leirin ohjelmaan! Luvassa mukavaa kesäistä puuhaa lasten toiveiden mukaisesti. 

 

YÖLEIRIT

VK23/24/25/26/31 - Seikkailuleirit Bengtsårissa

Tule viettämään unohtumattomia kesäpäiviä Bengtsårin leirisaarelle. Ohjelmassa on luvassa monenmoista hauskaa puuhaa luonnon keskellä aina seikkailuradasta rantapeleihin. Toiminta painottuu peleihin, leikkeihin, ulkoiluun ja liikkumiseen.

VK23 – Magiaa Östersundomissa

Östersundomin leirikeskuksen lähettyviltä on löytynyt viitteitä vuosisatoja sitten toimineesta velhokoulusta. Tule mukaan tutkimaan, löytyykö Östersundomin leirikeskuksesta salaisia taikakätköjä?

Yöleirillä puuhataan kesäisiä aktiviteetteja sisällä ja ulkona teeman mukaisesti. Huom! Östersundomissa ei ole uintimahdollisuutta.

VK31 - Meriharju - Kesäleirifestarit

Viva la fiesta! Tervetuloa mukaan tekemään lasten omia kesäleirifestareita! Kesäleirifestareilla seikkaillaan teatterin, liikunnan ja musiikin maailmassa, kun leiriläiset pääsevät tutustumaan erilaisiin esittäviin taidemuotoihin ja suunnittelemaan itse omia esityksiään ohjaajien avulla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki innokkaat, erityisosaamista ei vaadita.