LEIRITEEMAT 2024

Kunkin leirin ohjelma muokkautuu lapsiryhmän toiveiden mukaisesti teemaa noudatellen omanlaisekseen. Leireillä puuhataan, askarrellaan ja pelaillaan teeman mukaisesti. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Kamu-Kameleontin talviseikkailu

Lastenliiton maskotti Kamu-kameleontti on kaikkien lasten kaveri ja Kamun leireillä ohjelman suunnitteluun osallistuvat aina lapset. Näin jokainen leiri on osallistujiensa näköinen. Kiinnostaako luistelu, lumienkelin tekeminen, lumen maalaus vai oman esityksen teko leirin loppujuhliin? Tule mukaan Kamun talviseikkailuun, jossa puuhaillaan, leikitään ja pelataan talvisissa merkeissä.

 

Kamun kesäkekkerit

Lastenliiton maskotti Kamu-kameleontti on kaikkien lasten kaveri ja Kamun leireillä ohjelman suunnitteluun osallistuvat aina lapset. Leiriviikkoon mahtuu monenlaista leikkiä, peliä ja muuta aktiviteettia sisällä ja ulkona. Tällä viikolla pidetään hauskaa ja suunnitellaan yhdessä leirin päätteeksi pidettävät kesäkekkerit!

 

Mahtava Mario ja suurmestarit peliturnauksessa

Huhu kertoo, että Mahtava Mario tarvitsee tiimiinsä uusia jäseniä. Oletko sinä peloton pelaaja? Ketterä kilpailija? Ja ennen kaikkea oikea henkilö liittymään Suurmestareihin vuoden vauhdikkainta peliturnausta varten? Hyppää mukaan tutkimaan Mahtavan Marion pelimaailmaa sekä leikkimään, kisailemaan, liikkumaan ja askartelemaan teeman mukaisesti! (HUOM. Ei sisällä konsolipeleillä pelaamista).)

 

Kapteeni Kätkö ja salaisen aarteen metsästys

Oletko tutkimusmatkailija vai merirosvo? Oletko koskaan nähnyt merihirviötä? Kapteeni Kätkön aarre tunnetaan satumaisena kaikkien seikkailijoiden keskuudessa ja nyt rohkeimmille on luvassa henkilökohtainen kutsu villiin kilpaan. Kapteeni Kätkö on piilottanut aarteensa palaset ja julistanut alkaneeksi aartenmetsästyksen, jollaista ei ole seitsemällä merellä nähty!

 

Pokemonien kesäklubi seikkailee

Mitä Pokémonia muistutat eniten ja millainen kouluttaja olet? Pokémon-teemaisella leirillä pureudutaan Pokémonien maailmaan leikkien, askarrellen ja yhdessä puuhaten. Leirillä ei pääsääntöisesti pelata Pokemon Go -peliä, mutta tarkemmin ohjelmasta päättää ohjaajat yhdessä leiriläisten kanssa.

 

Keppihevosleiri

Tälle leirille ovat tervetulleita niin kokeneet ratsukot kuin vasta-alkajatkin! Kesän villeistä varsoista saa parhaan ystävän tällä lennokkaalla leirillä, jolla tehdään alusta lähtien oma keppihevonen ja päästään ratsastamaan, kilpailemaan ja seikkailemaan yhdessä. Luvassa maastoratsastusta, esteratoja, askartelua ja paljon muuta. Koska leiriviikko on aina osallistujiensa näköinen, ohjelma on hieman erilainen molemmilla viikoilla.

 

Keittiöapureiden kesäleiri

Leirillä otetaan keittiö haltuun ja suunnataan moninaisten makujen maailmaan. Tule keräämään omaan reseptikirjaasi helppoja välipaloja sekä suolaisten ja makeiden leivonnaisten ohjeita. Leiri ei vaadi aiempaa kokemusta ruuanlaitosta. Kokkailun lisäksi leirillä leikitään ja liikutaan monipuolisesti. Jotta leirille mahtuu myös muuta hauskanpitoa, lounasruoka tulee leirille valmiiksi tilattuna.

 

Showtanssipainotteinen ilmaisuleiri

Tällä leirillä tutustutaan showtanssin ja ilmaisun maailmaan. Leirillä harjoitellaan showtanssin tekniikkaa, tehdään koreografioita ja tanssin lisäksi tutustutaan teatteri-ilmaisuun. Leiri on päiväleiri ja kestää maanantaista torstaihin.

 

Kesäjuhlat Meriharjussa

Tule mukaan viettämään lystikästä viikkoa Meriharjun maisemissa. Tällä leiriviikolla touhutaan vaikka mitä! Leiriviikon ohjelmaan kuuluu niin askartelua, retkiä lähialueelle kuin liikuntaa ja hauskanpitoa. Kaikkea kivaa, mitä rentoon ja touhuntäyteiseen kesäviikkoon voi mahduttaa. Viimeinen leiri-ilta huipentuu yhteisiin kesäjuhliin. Nyt nautitaan kesästä! 

 

Seikkailuleirit Bengtsårissa 

Tule viettämään unohtumattomia kesäpäiviä Bengtsårin leirisaarelle. Ohjelmassa on luvassa monenmoista hauskaa puuhaa luonnon keskellä aina erilaisista rantapeleistä viimeisen illan juhliin. Toiminta painottuu peleihin, leikkeihin, ulkoiluun ja liikkumiseen. Leirillä on telttamajoitus!