Helsinki / Muskariohjaaja

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot, leirit ja retket. Lastenliiton järjestämän toiminnan taustalla ovat yhdistyksen arvot: reilurohkaisevalapsilähtöinen sekä välittävä. Kaiken toimintamme keskiössä on osallisuus ja yhdessä tekeminen, #kivaayhdessä.

Tule meille kerho-ohjaajaksi!

Helsingin Lastenliitto hakee nyt muskariohjaajia kevätkaudelle 2023.

Helsingin Lastenliitto järjestää perhemuskaritoimintaa ikäryhmillä 2kk-1v, 1-2v sekä 2v-3v ympäri Helsinkiä. Muskareidemme tarkoituksena on tarjota perheille mahdollisuus kivaan harrastukseen ja positiivisiin elämyksiin. Muskareiden tavoitteena on olla mukavaa yhdessäoloa, yhdessä tekemistä ja musiikista nauttimista. Musiikin maailmaan tutustutaan musiikkileikkien, laulujen, lorujen ja soittimien avulla.

Muskarit kokoontuvat kerran viikossa arkisin klo 9:30–12:15 välillä. Työaika on kerhopaikkojen määrän mukaan n. 6-20 tuntia/kk. Kyseessä on osa-aikatyö ja se alkaa viikolla 4 ja päättyy viikolla 19 (halutessa mahdollisuus jatkaa myös kaudella 2023-2024).

Mitä ohjaajalta odotetaan
Kerhon ohjaaja on henkilö, joka näyttää omalla esimerkillään mallia, on empaattinen, osallistava, antaa lapselle aikaa ja kuuntelee, on tasapuolinen kaikille sekä luo turvallisen ilmapiirin harrastaa. Ohjaaja vastaa oman kerhonsa toiminnan suunnittelusta yhdessä lasten kanssa sekä ohjaa toimintaa itsenäisesti Lastenliiton arvojen ja laatukriteereiden mukaisesti.


Ohjaajalta toivomme iloista elämänasennetta, vastuullisuutta, idearikkautta ja työhön sitoutumista. Lisäksi jokaiselta ohjaajalta edellytetään valmistautumista ja etukäteen perehtymistä toimintaan ja Lastenliiton yleisiin ohjeistuksiin. Ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen. Muskariohjaajalla tulee olla selkeä käsitys muskaritoiminnasta, ja sen edellyttämistä taidoista sekä koulutus alalle (opiskelijatkin huomioidaan).

Työtehtävät sisältävät kerhotuntien suunnittelun ja toteutuksen, johon sisältyy muskarin ohjaamista ryhmätoiminnassa. Toivomme hakijalta kokemusta lasten ja perheiden parissa työskentelystä. Sosiaalisuus, avoimuus ja yhteistyökyky katsotaan eduksi.

Kerho-ohjaajien palkka on sopimuspalkka. Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Hakeminen
Lähetä hakemus tämän lomakkeen kautta 18.12. mennessä: https://link.webropol.com/s/muskariohjaaja-helsinki

Huomioimme rekrytoinnissa vain lomakkeen kautta tulleet hakemukset ja voimme kutsua haastatteluun jo hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksen laiton kanssa!

 

Lisätietoja voi kysyä toiminnanohjaaja Piia Honkaselta, piia.honkanen(a)lastenliitto.fi, klo 9-15 välisenä aikana.