Muskariohjaaja / Helsinki

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliiton tarkoituksena on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi. 

Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot, leirit ja retket. Arvojamme ovat oman elämän hallinta, erilaisuuden hyväksyminen ja vastuuntuntoisuus. 

Helsingin Lastenliitto ry järjestää perhemuskaritoimintaa ikäryhmillä 2kk-1v, 1-2v sekä 2v-3v ympäri Helsinkiä. Muskareidemme tarkoituksena on tarjota perheille mahdollisuus mielekkääseen harrastukseen ja positiivisiin elämyksiin. Muskareiden tavoitteena on olla mukavaa yhdessäoloa ja yhdessä tekemistä. Musiikin maailmaan tutustutaan musiikkileikkien, laulujen, lorujen ja soittimien avulla. 

Nyt haemme toimintaamme innostunutta sekä oma-aloitteista, lasten kanssa työskentelyyn motivoitunutta muskariohjaajaa kevätkaudelle. Sinulla tulee olla selkeä käsitys muskaritoiminnasta, ja sen edellyttämistä taidoista. Työtehtävät sisältävät kerhotuntien suunnittelun ja toteutuksen, johon sisältyy lasten ohjaamista ryhmätoiminnassa. Toivomme hakijalta kokemusta lasten parissa työskentelystä. Sosiaalisuus, avoimuus ja yhteistyökyky katsotaan eduksi. 

Kyseessä on osa-aikatyö. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa arkisin klo 9:30-16:30 välillä. Työaika on kerhopaikkojen määrän mukaan n. 6-18 tuntia/kk. Työ alkaa viikolla 4.
Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Lähetä hakemus tällä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/74A09E2C72F4B7C4