Oikopolut

HELSINKI - Muskariohjaaja Pukinmäkeen

HELSINKI - Muskariohjaaja Pukinmäkeen

Kansallinen Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliiton tarkoituksena on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi. 

Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot, leirit ja retket. Arvojamme ovat oman elämän hallinta, erilaisuuden hyväksyminen ja vastuuntuntoisuus. 

Lastenliiton Helsingin piirijärjestö järjestää perhemuskaritoimintaa ikäryhmillä 2kk-1v, 1-2v sekä 2v-3v ympäri Helsinkiä. Muskareidemme tarkoituksena on tarjota perheille mahdollisuus kivaan harrastukseen ja positiivisiin elämyksiin. Muskareiden tavoitteena on olla mukavaa yhdessäoloa ja yhdessä tekemistä. Musiikin maailmaan tutustutaan musiikkileikkien, laulujen, lorujen ja soittimien avulla. 

Nyt haemme toimintaamme innostunutta sekä oma-aloitteista, lasten kanssa työskentelyyn motivoitunutta muskariohjaajaa kevätkaudelle 2019. Sinulla tulee olla selkeä käsitys muskaritoiminnasta, ja sen edellyttämistä taidoista. Työtehtävät sisältävät kerhotuntien suunnittelun ja toteutuksen, johon sisältyy lasten ohjaamista ryhmätoiminnassa. Toivomme hakijalta kokemusta lasten ja nuoren parissa työskentelystä. Sosiaalisuus, avoimuus ja yhteistyökyky katsotaan eduksi. 

Kyseessä on osa-aikatyö. Haemme ohjaajaa Pukinmäen 1-2vuotiaiden muskariimme. Kerho kokoontuu keskiviikkoihin klo 10:15-11:00. Työaika on kerhopaikkojen määrän mukaan n.3 tuntia/kk. Työ alkaa viikolla 14.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostilla 29.3.2019 klo 14:00 mennessä toiminnanohjaaja Piia Honkaselle, piia.honkanen@lastenliitto.fi p.045- 137 2744. Nimeä sähköpostin otsikko "Työhakemus - Muskariohjaaja".