Oikopolut

HELSINKI - Showtanssiohjaaja

HELSINKI - Showtanssiohjaaja

Kansallinen Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliiton tarkoituksena on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi. 

Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot, leirit ja retket. 

Arvojamme ovat oman elämän hallinta, erilaisuuden hyväksyminen ja vastuuntuntoisuus. 
Lastenliiton Helsingin piirijärjestö järjestää showtanssitunteja 7-12-vuotiaille lapsille ympäri Helsinkiä. Tunneilla harjoitellaan askelsarjoja, tanssitekniikkaa, liikkumista, oman liikkeen löytämistä improvisaation avulla, ryhmätyöskentelyä ja koreografioita. Showtanssissa käytetään paljon hittimusiikkia.

Nyt haemme showtanssiohjaajaa kevätkaudelle 2019 (mahdollisuus jatkaa myös syksy-kevät 2019-2020). Työtehtävät sisältävät tuntien suunnittelun ja toteutuksen johon sisältyy lasten ohjaamista ryhmätoiminnassa. Toivomme hakijalta tanssitaustaa ja kokemusta lasten ja nuoren parissa tai tanssinohjaajana työskentelystä. Sosiaalisuus, avoimuus ja yhteistyökyky katsotaan eduksi.

Kyseessä on osa-aikatyö. Showtanssitunnit ovat kerran viikossa iltapäivällä arkipäivinä. Työaika on toimipisteistä riippuen noin 6-12 tuntia/kk. Työ alkaa viikolla 4.
Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostilla 17.1.2019 mennessä toiminnanohjaaja Piia Honkaselle, piia.honkanen@lastenliitto.fi. Nimeä sähköpostin otsikko seuraavasti: "Työhakemus - showtanssiohjaaja"

Ole nopea - täytämme paikan heti sopivan hakijan löydettyämme.