Oikopolut
class="white-text"
<

Vantaa | Haemme iltapäivätoiminnan ohjaajaa Päiväkummun koulun iltapäivätoimintaan!

Kerhot
Leirit
Iltapäivätoiminta
Ilmoittaudu mukaan
Uutiset
Jäsenyys
Koulutukset
Lapsiparkkitoiminta

15.6.2017

 

 

Ohjaajaksi Kansallinen Lastenliitto – Vantaan paikallisyhdistys ry:n iltapäivätoimintaan!

Iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1.–2.-luokkalaisille sekä erityisopetuksessa oleville peruskoululaisille. Iltapäivätoiminta on perusopetuksen alaista toimintaa ja Vantaan kaupungin sivistysviraston ohjaamaa toimintaa. Iltapäivätoiminta alkavaa koulupäivän päätyttyä klo 12 ja päättyy klo 16–17 välillä.

Iltapäivätoiminnassa lapset leikkivät ja harrastavat ryhmissä sisällä ja ulkona. Lapsella on myös mahdollisuus tehdä kotiläksyt iltapäivätoiminnassa. Toiminta-ajan aikana lapsille tarjotaan itse valmistettu välipala.

Haemme vastuuntuntoista ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnanohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen lukuvuodeksi 2017-2018 iltapäivätoimintaamme Päiväkummun koulussa Vantaalla. Työsuhde alkaa 7.8.2017 ja päättyy sopimuksen mukaan joko syyskauden tai kevätkauden päätteeksi. Edellytämme reipasta asennetta, tilanteisiin tarttumista ja kokemusta lasten parissa työskentelystä. Hygieniapassi, EA-kortti ja työhön soveltuva tutkinto katsotaan eduksi.

Ohjaajan on yhteistyössä vastuuohjaajan kanssa vastattava mm. päivän kulusta, lasten turvallisuudesta ja saapumisista ja lähtemisistä oikeaan aikaan, tehdä yhteistyötä koulun ja vanhempien kanssa sekä toteuttaa tehtyä kuukausisuunnitelmaa. Hakemamme ohjaaja tulee vastaamaan välipalaan liittyvistä tarvikehankinnoista työajallaan. Ohjaajan työaika on 21 tuntia viikossa maanantaista perjantaihin klo 12-16 sekä välipalatarvikkeiden hankkiminen ryhmässäoloajan ulkopuolella. Työstä maksetaan yksityisen sosiaalialan tes:n mukainen tuntipalkka. Ohjaajia ryhmässä on kaksi ja lapsia maksimissaan 32.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä.


Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet hakemukset ja CV:t 21.6.2017 mennessä
 

Inka Kiuru
Toiminnanjohtaja
Kansallinen Lastenliitto – Vantaan paikallisyhdistys ry
0505630526
vantaa@lastenliitto.fi