Oikopolut
class="white-text"
<

Vantaa | Ip-ohjaajaksi Päiväkummun koululle?

Kerhot
Leirit
Iltapäivätoiminta
Ilmoittaudu mukaan
Uutiset
Jäsenyys
Koulutukset
Lapsiparkkitoiminta

8.11.2017

Ohjaajaksi Kansallinen Lastenliitto – Vantaan paikallisyhdistys ry:n iltapäivätoimintaan!

Kansallinen Lastenliitto - Vantaan paikallisyhdistys ry:n  on Vantaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, jonka tavoitteena on toteuttaa laadukasta ja matalan osallistumiskynnyksen vapaa-ajan toimintaa, tukea vanhemmuutta ja tarjota lapselle rakentava kasvuympäristö.

Iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1.–2.-luokkalaisille sekä erityisopetuksessa oleville peruskoululaisille. Toiminnan toteuttamista ohjaavat valtakunnalliset koululaisten iltapäivätoiminnan perusteet, Vantaan kaupungin sivistysviraston oma iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma sekä Lastenliiton iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma. Iltapäivätoiminta alkaa koulupäivän päätyttyä klo 12 ja päättyy klo 17. Iltapäivätoiminnassa lapset leikkivät ja harrastavat ryhmissä sisällä ja ulkona. Päivän aikana on vähintään yksi ohjattu toimintatuokio. Lapsella on myös mahdollisuus tehdä kotiläksyt iltapäivätoiminnassa. Toiminta-ajan aikana lapsille tarjotaan itse valmistettu välipala.

Haemme vastuuntuntoista ja tiimityöskentelytaidot omaavaa iltapäivätoiminnanohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kevätlukukaudeksi 2017-2018 iltapäivätoimintaamme Päiväkummun koulussa Vantaalla. Työsuhde alkaa 8.1.2017 ja päättyy kevätkauden päätteeksi 1.6.2017. Työtä on mahdollista jatkaa kesällä leiriohjaajana ja lukukaudella 2018-2019 iltapäivätoiminnan ohjaajana. Edellytämme reipasta asennetta, tilanteisiin tarttumista ja kokemusta lasten parissa työskentelystä. Hygieniapassi, EA-kortti ja työhön soveltuva tutkinto katsotaan eduksi.

Ohjaajan on yhteistyössä vastuuohjaajan kanssa vastattava mm. päivän kulusta, lasten turvallisuudesta ja saapumisista ja lähtemisistä oikeaan aikaan, tehdä yhteistyötä koulun ja vanhempien kanssa sekä toteuttaa tehtyä kuukausisuunnitelmaa. Hakemamme ohjaaja tulee vastaamaan välipalaan liittyvistä tarvikehankinnoista työajallaan. Ohjaajan työaika on sopimuksen mukaan 18-21 tuntia viikossa maanantaista perjantaihin klo 12-16 välillä sekä välipalatarvikkeiden hankkiminen ryhmässäoloajan ulkopuolella. Työstä maksetaan yksityisen sosiaalialan tes:n mukainen tuntipalkka. Ohjaajia ryhmässä on kaksi ja lapsia maksimissaan 32.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, joka vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä.


Palkkaamme työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet hakemukset ja CV:t 26.11.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi.
 

Inka Kiuru
Toiminnanjohtaja
Kansallinen Lastenliitto – Vantaan paikallisyhdistys ry
0505630526
vantaa@lastenliitto.fi