Oikopolut
class="white-text"
<

Vantaa | Tanssikerho-ohjaajaksi Myyrmäkeen?

Kerhot
Leirit
Iltapäivätoiminta
Ilmoittaudu mukaan
Uutiset
Jäsenyys
Koulutukset
Lapsiparkkitoiminta

21.12.2017

OLETKO REIPAS, LUOTETTAVA, ILOINEN JA OMATOIMINEN LASTEN PARISSA VIIHTYVÄ TANSSIOHJAAJA? ETSIMME NYT TÄYSI-IKÄISTÄ, VASTUUNTUNTOISTA JA LAPSI- JA VARHAISNUORISOTYÖSTÄ KIINNOSTUNUTTA OHJAAJAA VANTAAN LASTENTANSSIRYHMIIMME MYYRMÄKEEN 3-7-VUOTIAILLE.

Kansallisen Lastenliiton Vantaan paikallisyhdistys ry etsii nyt KERHO-OHJAAJAA Vantaan Myyrmäessä järjestettäviin tanssikerhoihin ja kolmen karhun satu- ja leikkiliikuntaan!

Kolmen karhun satu- ja leikkiliikunta 3-6-vuotiaat // maanantaisin klo 16.15-17.00 @ Myyrmäen monitoimitila Arkki
Lastentanssi 4-5-vuotiaat // maanantaisin klo 17.00-17.45 @ Myyrmäen monitoimitila Arkki
Lastentanssi 6-7-vuotiaat // maanantaisin klo 17.45-18.30 @ Myyrmäen monitoimitila Arkki

Katso tarkemmat kuvaukset kerhoista nettisivuiltamme: http://www.lastenliitto.fi/yhdistykset/vantaa/kerhot/

Kerho-ohjausta on edellämainittuna päivänä ja kellonaikana. Työsuhde alkaa ma 22.1. ja kestää ma 7.5. asti. Mahdollisuus (ja toivottavaa) jatkaa myös seuraavana lukuvuonna ohjausta ja sen jälkeenkin kerhon ohjausta. Kerho-ohjaajan työnkuvaan kuuluu kerho-ohjauksen lisäksi kerhon suunnittelu sekä kerhotarvikkeiden hankkiminen. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa.

Vantaan Lastenliitto järjestää alle kouluikäisille lapsille viikottain tanssiryhmiä ja kolmen karhun satu- ja leikkiliikuntaa, johon etsimme nyt reipasta, luotettavaa ja omatoimista kerho-ohjaajaa. Kerhot järjestetään Myyrmäen monitoimitila Arkissa. Mikäli olet täysi-ikäinen, iloinen ja lasten parissa viihtyvä ohjaaja, voit olla etsimämme henkilö! Edellytämme reipasta otetta ja aktiivista otetta työhön ja arvostamme kiinnostusta lapsi- ja varhaisnuorisotyötä kohtaan. Hyvä kerho-ohjaaja tarttuu nopeasti uusiin tehtäviin ja haasteisiin. Aikaisempi kokemus lasten parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Työ on erittäin itsenäistä, ja toivomme hakijalta rohkeata ja pelkäämätöntä asennetta työntekoon ja vastuun ottamiseen.

Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. 

Avoimet hakemukset ja CV:t sähköpostitse yhtenä liitetiedostona osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi to 4.1. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haastattelut järjestetään Vantaan Lastenliiton toimistolla osoitteessa Kansakoulukuja 3 A, 00100 Helsinki viikolla 2.

Tiedustelut työpaikasta:

vantaa@lastenliitto.fi