Oikopolut
class="white-text"
<

Vantaa | kerho-ohjaajaksi Vantaalle?

Kerhot
Leirit
Iltapäivätoiminta
Ilmoittaudu mukaan
Uutiset
Jäsenyys
Koulutukset
Lapsiparkkitoiminta

10.8.2017

OLETKO REIPAS, LUOTETTAVA, ILOINEN JA OMATOIMINEN LASTEN PARISSA VIIHTYVÄ OHJAAJA? ETSIMME NYT TÄYSI-IKÄISTÄ, VASTUUNTUNTOISTA JA LAPSI- JA VARHAISNUORISOTYÖSTÄ KIINNOSTUNUTTA OHJAAJAA VANTAAN TEEMAKERHOIHIMME 3-12-VUOTIAILLE.

Kansallisen Lastenliiton Vantaan paikallisyhdistys ry etsii nyt KERHO-OHJAAJAA Vantaalla järjestettäviin kerhotoimintoihin! Kerho-ohjaaja tarvitaan seuraaviin kerhoihin:

Kolmen karhun satu- ja leikkiliikunta 3-6-vuotiaat // maanantaisin klo 16.15-17.00 @ Myyrmäen monitoimitila Arkki
Lastentanssi 4-5-vuotiaat // maanantaisin klo 17.00-17.45 @ Myyrmäen monitoimitila Arkki
Lastentanssi 6-7-vuotiaat // maanantaisin klo 17.45-18.30 @ Myyrmäen monitoimitila Arkki
Kokkikerho 7-12-vuotiaat // keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 @ Hiekkaharjun koulu

Katso tarkemmat kuvaukset kerhoista nettisivuiltamme: http://www.lastenliitto.fi/yhdistykset/vantaa/kerhot/

Kerhoihin voidaan palkata eri ohjaajat, mutta on eduksi, jos pystyy ottamaan useamman kerhon vetääkseen. 

Kansallinen Lastenliitto järjestää alakouluikäisille lapsille viikottaista kerhotoimintaa, johon etsimme nyt reipasta, luotettavaa ja omatoimista kerho-ohjaajaa. Kerhot järjestetään eri koulujen, nuorisotilojen tai monitoimitalojen tiloissa Vantaan eri alueilla.

Kerho-ohjausta on edellämainittuina päivinä ja kellonaikoina. Kerho-ohjaajan työnkuvaan kuuluu kerho-ohjauksen lisäksi kerhon suunnittelu ja markkinointi sekä kerhotarvikkeiden hankkiminen. 

Etsimme täysi-ikäistä, luotettavaa ja iloista, lasten parissa viihtyvää kerho-ohjaajaa Vantaan kerhoihimme. Edellytämme reipasta otetta ja kiinnostusta lapsi- ja varhaisnuorisotyöhön sekä lasten ohjaamiseen. Hyvä kerho-ohjaaja tarttuu nopeasti uusiin tehtäviin ja haasteisiin. Aikaisempi kokemus lasten parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Työ on erittäin itsenäistä, ja toivomme hakijalta rohkeata ja pelkäämätöntä asennetta työntekoon ja vastuun ottamiseen.

Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Kokkikerhon ohjaus edellyttää hygieniapassia.

Avoimet hakemukset ja CV:t sähköpostitse yhtenä liitetiedostona osoitteeseen vantaa@lastenliitto.fi 22.8. mennessä.Merkitse viestin aiheeksi "Kerho-ohjaaja/Vantaa" ja kerro sähköpostin viestikentässä mitä ohjaajan paikkaa haet vai haetko kaikkia. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haastattelut järjestetään Vantaan Lastenliiton toimistolla osoitteessa Kansakoulukuja 3 A, 00100 Helsinki viikoilla 34 ja 35. Työ alkaa viikolla 36 ja kestää viikolle 50. Koulujen loma-aikoina ei ole kerhoa.

Tiedustelut työpaikasta:

vantaa@lastenliitto.fi