HELSINKI, Pakila - Perhejooga 1v-2,5v

Tapahtumakalenteri

HELSINKI, Pakila - Perhejooga 1v-2,5v

Kuvaus:

Ryhmään voi tulla aikuinen + 1v-2,5v  lapsi. Perhejoogassa liikutaan, leikitään ja rentoudutaan hauskaa pitäen yhdessä lapsen kanssa. Jooga harjoittaa notkeutta, kehon tuntemusta sekä parantaa motoriikkaa ja koordinaatiokykyä. Perhejoogan ohjelma on sovellettu lapsen kanssa tehtäväksi. Perhejooga on leikinomaista, tunneilla kulkee mukana mm. satuja, eläinleikkejä. Perhejoogaan voi tulla ilman aiempaa joogakokemusta. Mukaan tarvitaan oma joogamatto.

Kerhoaika ja -paikka:
Perjantaisin klo 10:20-11:05 Pakilan nuorisotalolla, Lepolantie 19

Kerhoa ei pidetä syyslomalla vk 42 eikä talvilomalla vk 8

Ohjattu kerhotoiminta sekä vakuutukset

Muuta huomioitavaa:
- Tunneille kannattaa varustautua vaatteilla sekä joogamatolla. Myös vesipullo on hyvä olla mukana.
- Olettehan ajoissa paikalla.
- Huolehdittehan wc-käynnit ennen tunnin alkua.

• Kerho maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kerhoilmoittautuminen on sitova eikä kerhoissa ole kokeilukertoja.
  • Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen piia.honkanen@lastenliitto.fi, pelkkä kerhossa käymättä jättäminen ei vastaa kerhopaikan peruutusta. Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa kerhopaikan seuraavalle jonossa.
  • Peruutustapauksissa kerhomaksua ei valitettavasti palauteta.
  • Kerhoissa tulee olla vähintään kahdeksan lasta, jotta ne tullaan järjestämään.
  • Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse (jos tätä ei tule, ole yhteydessä toiminnanohjaajaan).
  • Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, kerhoa ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihinmaksu- ja toimitusehtoihin sekä tietosuojaselosteisiin. Kiitos!

TyttöPoika
EiKyllä +17,00 €
Vakuutan, että tässä ilmoitetut tiedot ovat oikeat ja ajantasaiset ja hakemuksessa on mainittu kaikki leirille osallistumisen kannalta oleelliset tiedot.
Annan suostumukseni henkilötietojeni/huollettavani henkilötietojen käsittelyyn tietosuojaselosteen mukaisesti.
+ Lisää uusi osallistuja

Maksajan tiedot