HELSINKI, Pasila - Satujooga 7-8v

Tapahtumakalenteri

HELSINKI, Pasila - Satujooga 7-8v

Kuvaus:

Satujooga 7-8 -vuotiaille. Satujoogassa liikutaan, leikitään ja rentoudutaan hauskaa pitäen. Jooga harjoittaa notkeutta, kehon tuntemusta sekä parantaa motoriikkaa ja koordinaatiokykyä. Satujoogan ohjelma on sovellettu ikäryhmälle sopivaksi. Satujooga on leikinomaista, tunneilla kulkee mukana mm. satuja, eläinleikkejä. Satujoogaan voi tulla ilman aiempaa joogakokemusta. Mukaan tarvitaan oma joogamatto.

Kerhoaika ja -paikka:
Tiistaisin klo 18:15-19:00 Pasilan nuorisotalolla, Pasilanraitio 6

Kerhoa ei pidetä syyslomalla vk 42 eikä talvilomalla vk 8

Ohjattu kerhotoiminta sekä lasten vakuutukset

Muuta huomioitavaa:
- Tunneille kannattaa varustautua vaatteilla, joissa on helppo liikkua, sekä mahdollisesti kerhotossuilla tai jarrusukilla ja joogamatolla. Myös vesipullo on hyvä olla mukana.
- Olettehan ajoissa paikalla.
- Huolehdittehan wc-käynnit ennen tunnin alkua.

• Kerho maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kerhoilmoittautuminen on sitova eikä kerhoissa ole kokeilukertoja.
  • Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse osoitteeseen piia.honkanen@lastenliitto.fi, pelkkä kerhossa käymättä jättäminen ei vastaa kerhopaikan peruutusta. Saat peruutuksestasi kuittauksen. Muistattehan tehdä peruutuksen toimistolle, jotta voimme antaa kerhopaikan seuraavalle jonossa.
  • Peruutustapauksissa kerhomaksua ei valitettavasti palauteta.
  • Kerhoissa tulee olla vähintään kahdeksan lasta, jotta ne tullaan järjestämään.
  • Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistuksen sähköpostitse (jos tätä ei tule, ole yhteydessä toiminnanohjaajaan).
  • Mikäli jonossa oleville vapautuu paikkoja, kerhoa ei jostain syystä tulla järjestämään tai muutoksia ilmenee, niistä tullaan tiedottamaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Tutustu ennen ilmoittautumista meidän ilmoittautumis- ja peruutussääntöihinmaksu- ja toimitusehtoihin sekä tietosuojaselosteisiin. Kiitos!

KERHO PERUTTU

27.8.2019 18:15 – 26.11.2019 19:00