Vantaa / Kokkikerho-ohjaajia kaudelle 2023-2024

Etsimme innokasta, omatoimista ja vastuuntuntoista ohjaajaa kokkikerhoihin kaudelle 2023-2024

Haluatko mukaan luomaan unohtumattomia ja innostavia harrastuskokemuksia lapsille ja nuorille Vantaalla lukuvuonna 2023-2024? Vantaan Lastenliitto etsii nyt innostunutta ja idearikasta ohjaajaa.

Kokkikerhon ohjaajia seuraaviin kerhoihin. Työtehtäviin kuuluu seuraava tehtävä/alue:

  • Kokkikerho - Hiekkaharjun koulu tiistaisin klo 16.30-18.00 1-6 lk

Hae tästä


Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka on perheitä lähellä ympäri Suomen. Järjestämme lapsille, nuorille ja lapsiperheille elämyksellistä, innostavaa ja lasten näköistä harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa, johon on helppo osallistua. Olemme olemassa, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus harrastaa. Lastenliiton järjestämän toiminnan taustalla ovat yhdistyksen arvot: reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen sekä välittävä. Kaiken toimintamme keskiössä on osallisuus ja yhdessä tekeminen. 

#kivaayhdessä 

Mitä ohjaajalta odotetaan sekä työnkuvat 

Lastenliiton ohjaaja on henkilö, jonka toiminnassa näkyvät Lastenliiton arvot reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen sekä välittävä. Ohjaaja näyttää omalla esimerkillään mallia, on empaattinen, osallistava, antaa lapselle aikaa ja kuuntelee, on tasapuolinen kaikille sekä luo turvallisen ilmapiirin harrastaa. Ohjaajalta toivomme iloista elämänasennetta sekä idearikkautta, työhön sitoutumista sekä kokemusta erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Apuohjaajaksi voi hakea, vaikkei aiempaa kokemusta vielä olisi. 

Kerho-ohjaajan toimenkuvaan kuuluu toiminnan itsenäinen suunnittelu- ja ohjaustyö, vastuu lapsiryhmän turvallisuudesta, tavaran huolto sekä paikkojen kunnossapito. Lisäksi jokaiselta ohjaajalta edellytetään valmistautumista ja etukäteen perehtymistä toimintaan ja Lastenliiton yleisiin ohjeistuksiin. Kaikille ohjaajille järjestetään perehdytys yhdistyksen toimintaan.

Ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen ja kokkauksesta. Työsuhdesolmitaan kevätlukukaudelle. Tarjoamme mahdollisuuden jatkaa ohjaustyötä esimerkiksi loma-ajan leireillä sekä tulevilla kerhokausilla. Ohjaustyö sopii opiskelijalle, mutta oikein hyvin myös harrastuksena muun työn oheen. Ohjaajaksi valituilta vaaditaan rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
 
Ohjaajana toimimisen etuja 
Lastenliiton ohjaajana pääset osaksi alueen lapsi- ja varhaisnuorisotyötä sekä järjestömaailmaa. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja ideoitasi sekä luomaan lapsille ikimuistoisia harrastuskokemuksia. 
 
Lisäksi saat: 

  • Perehdytyksen Lastenliiton toimintaan sekä omaan työnkuvaasi
  • Esihenkilön ja työtiimin tuen 
  • Kirjallisen työsopimuksen ja työtodistuksen 
  • Palkan työstäsi. Palkka on sopimuspalkka, joka pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n palkkataulukkoon. Lähtöpalkka 0-5 kokemusvuodella 1h kerhosta on 21,17e/kerhokerta ja 1,5h kerhosta 28,22e/kerhokerta. Apuohjaajan lähtöpalkka 0-5 kokemusvuodella 1h kerhosta on 15,88e/kerhokerta ja 1,5h kerhosta 21,17e/kerhokerta. TES:n mukaiset ikävuosilisät otetaan myös sopimuspalkassa huomioon.  
  • Mahdollisuuden tehdä ohjaustyötä kerhotoiminnan lisäksi mm. tapahtumissa, iltapäivätoiminnassa ja leiritoiminnassa
  • Mahdollisuuden työllistyä myös määräaikaisen työsuhteen jälkeen

Hakuaika ja hakeminen 
Mikäli koet olevasi sopiva henkilö luomaan matalan kynnyksen innostavia, turvallisia ja osallistavia kerhoja, voit hakea ohjaajaksi tämän linkin kautta Webropol-lomakkeella. Vain lomakkeen kautta tehdyt hakemukset huomioidaan. HUOM! Teemme palkkauksia heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Voit täydentää hakemustasi vapaamuotoisella videohakemuksella, jonka voit lähettää whatsappilla alla olevaan numeroon tai esimerkiksi jakaa pilvipalveluun, tai youtubeen lisäämäsi videon linkin. Huomioithan, että katseluoikeudet ovat kunnossa. 

Tiedustelut ja mahdolliset videohakemukset (lomakkeen lisäksi) whatsappilla

Carita Elbaz-Toivanen, Vantaa: 050 540 0077, vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi


HUOM! Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.