HELSINKI / Vastuuohjaaja iltapäiväkerhoon

Lastenliitto ry on vuonna 1972 perustettu lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö. Lastenliiton tarkoituksena on vaikuttaa ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun lasten ja nuorten hyvän elämän edellytysten luomiseksi.
Lastenliitto toimii vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä, järjestämällä toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Toimintamuotoinamme ovat mm. kerhot ja leirit.
Arvojamme ovat reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen ja välittävä. 

Lastenliitto järjestää koululaisten lakisääteistä iltapäiväkerhotoimintaa eri puolella Suomea. Helsingissä iltapäiväkerhotoimintaa järjestetään Herttoniemenrannan, Merilahden, Roihuvuoren, Töölön ja Suutarilan ala-asteilla.
Haemme iltapäiväkerhoon vastuuohjaajia Roihuvuoren iltapäivätoimintaan

Tehtävänäsi on toimia iltapäiväkerhon vastuuohjaajana ja vastata yhdessä ohjaajatiimin kanssaan kerhon arjesta kerhosuunnitelman mukaisesti. Työhösi kuuluu myös jonkin verran paperityötä, mm. huoltajille jaettavan kuukausitiedotteen tekeminen. Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat mm. lasten liikunta-, leikki- ja askarteluhetkien ohjaaminen, välipalatarjoilu, lasten päivittäinen seuraaminen (tuleminen ja lähteminen) sekä muut iltapäiväkerhon arkeen kuuluvat rutiinit. Olet päävastuussa yhteydenpidosta kerhon ja vanhempien sekä koulun välillä.

Etsimällämme henkilöllä pitää olla kasvatus- tai sosiaalialan koulutus ja lisäksi kokemusta erityislapsista. Olet avoin, reipas etkä pelkää haasteita.
Iltapäiväkerhoja järjestetään koulupäivinä ja kerhot aukeavat koulupäivän päätyttyä klo 12 ja sulkeutuvat klo 17. Iltapäivätoiminnassa lapset leikkivät ja harrastavat ryhmissä sisällä ja ulkona. Lapsilla on mahdollisuus tehdä kerhossa kotiläksyt ja heille tarjotaan välipala. Jokaisessa iltapäiväkerhossa on ohjaajatiimi, johon kuuluu vastuuohjaajan lisäksi lasten lukumäärään perustuva määrä ohjaajia.

Työ on osa-aikainen, työtunteja on 25 viikossa. Koulujen loma-aikoina ja lauantaityöpäivinä iltapäiväkerho on suljettu.
Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Pirjo Tolvanen pirjo.tolvanen@lastenliitto.fi p. 040 737 9528 klo 9.30-16.00.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen = CV sähköpostilla toiminnanjohtaja Pirjo Tolvasen osoitteeseen pirjo.tolvanen@lastenliitto.fi