VANTAA, Leppäkorven koulu - Harrastusten Vantaa: Kuvataidekerho tiistaisin, 3-6lk

Maksuton Harrastusten Vantaa kuvataidekerho 3-6-luokkalaisille Leppäkorven koululla tiistaisin klo 14.15-15.30

Kuvataidekerhossa askarrellaan, maalataan ja piirretään monipuolisesti. Tehdessä kehitetään kädentaitoja ja nautitaan leikkimielisesti tekemisestä ja yhdessäolosta. 

Kerhoon voi osallistua vain Leppäkorven koulun oppilaat.

Kaikki lapset ovat vakuutettuja Vantaan Lastenliiton toimesta.
Kerhoa ei järjestetä koulujen loma-aikoina tai arkipyhinä. Kevätkauden kerhon aloitusajankohta päivitetään myöhemmin.

Kerho toteutuu lähtökohtaisesti vain, jos osallistujia on vähintään 10.

Kerhokertoja kertyy lukuvuoden aikana maksimissaan 28.

Kerhonohjaajat: Anna-Liina ja Ilona

Kerho on maksuton ja osa Harrastusten Vantaa -projektia.Toiveita kerhokauteen liittyen voit antaa ilmoittautumislomakkeessa. Pyrimme ottamaan lasten toiveet huomioon kerhokautta suunnitellessa ja toteuttamaan niitä resurssien puitteissa.


Kerhon infokirjeen ja/tai kauden ohjelman löydät sivulta Harrastusten Vantaa -kerhot ennen kerhon alkua tai viimeistään ensimmäisten kerhoviikkojen aikana.

HUOM! Mukaan voi ilmoittautua kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä toimistoon: vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään kuvaus- ja julkaisulupaa. Kuvamateriaalia, jota toiminnassa otetaan, käytetään Lastenliiton toiminnan dokumentointiin sekä viestintä- ja markkinointitarkoituksiin valmistettaviin esitteisiin, lehtiartikkeleihin ja sähköisiin julkaisuihin. Tämän lisäksi tiedotusvälineet saattavat toisinaan tarvita kuvamateriaalia. Henkilötietolaki edellyttää, että henkilön kuvan julkaisemiseen on saatava kuvattavan suostumus. Alaikäisen puolesta suostumuksen antaa hänen huoltajansa. Noudatamme kuvamateriaalin käytössä ja sen julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita ja edellytämme tätä myös tiedotusvälineiltä.Kysymyksessä lupa annetaan samalla Vantaan Lastenliitolle ja Vantaan kaupungille ja kaupungin valokuvauslupakäytänteisiin voitte tutustua alla olevasta liitteestä "Vantaan kaupungin kuvauslupatiedot"

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

Tapahtuma on jo päättynyt ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

25.10.2022 14:15 – 23.5.2023 15:30

Paikka

Leppäkorven koulu, kuvataideluokka, Korpikontiontie 5, 01450 Vantaa

Tapahtumatyyppi

Kerho

Ikähaitari

9 - 13 -vuotiaat

Osallistujamäärä

12 / 12
← Takaisin