VANTAA, Päiväkumpu - Taikaa ja tiedettä! 7-12v PERUTTU

Vantaan Lastenliiton päiväleiri Päiväkummussa 24-28.6.

Tervetuloa tutustumaan taian ja tieteen maailmaan! Pääset tutustumaan taikajuomien valmistukseen, mukaan loitsutunnille, kokeilemaan taitojasi taianomaisen liikkumisen parissa. Pääset myös haastamaan älynystyröitäsi kun raotamme tieteen salaisia kansioita ja tutustumme helppoihin keittiökemian alkeisiin. Viikon aikana taiteillaan, liikutaan ja leikitään monipuolisesti teeman mukaisesti.

Pääset valitsemaan sinua kiinnostavat teemat ilmoittautumislomakkeessa, sekä kertomaan muut toiveesi leirin sisältöä koskien. Kunkin leirin ohjelma on ainutlaatuisensa, sillä niin ovat lapsetkin. Tervetuloa pitämään kivaa yhdessä! 

 


Kenelle:
Leiri on tarkoitettu kaikille toiminnasta kiinnostuneille 7-12 -vuotiaille lapsille. HUOM! Ikärajat ovat vain suosituksia, joiden mukaan toiminta suunnitellaan. Mukaan tulevalla lapsella tulee olla taitoa olla ja toimia isossa lapsiryhmässä, leirillä voi olla 10-35 osallistujaa. Mikäli lapsesi käy erityisluokkaa tai tarvitsee koulussa oman avustajan - olethan toimistoon yhteydessä ennen ilmoittautumista, jotta voimme varmistaa leirin sopivan lapsellesi.

Hintaan sisältyy:
Ohjaajien vetämä hauska leiriohjelma materiaaleineen sekä lounas ja leiriläisen vakuutus.

Leirivanhemman infopaketti:
Jotta leiritoiminta olisi mahdollisimman sujuva, tutustuthan leirivanhemman infopakettiin ennen ilmoittautumista. Täältä löydät vastaukset useimmin esitettyihin kysymyksiin sekä lisätietoja leiritoiminnastamme.

Ilmoittautumisesta:

  • Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit valita myös laskun. Mikäli sivu ei ilmoittautumisen jälkeen ohjaudu maksuvaiheeseen, ilmoittautuminen ei ole mennyt läpi.
  • Saat ilmoittautumisesta automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi. Viestistä löydät leirisi tiedot sekä linkin leirikirjeeseen. Jos et saa viestiä, tarkasta roskapostisi.
  • Peruutus- ja ongelmatilanteissa tulee ottaa välittömästi yhteyttä toimistoon.
  • Lähettäessäsi ilmoittautumisen, hyväksyt samalla ilmoittautumis- ja peruutussäännöt, jotka voit lukea alta. Sivut kannattaa avata uuteen välilehteen tai ikkunaan.

Tutustu ennen ilmoittautumista ilmoittautumis- ja peruutussääntöihimmemaksu- ja toimitusehtoihimme sekä tietosuojaselosteisiimme. Kiitos!

Terms and conditions for registration and cancellation can be found in English on this page, information about processing of personal data on this page and payment terms and conditions on this page. Scroll down the pages to find English versions.

Ajankohta

24.6.2024 10:00 – 28.6.2024 15:00

Paikka

Päiväkummun koulu, Ismontie 2, 01420 Vantaa

Hinta

100 euroa

Tapahtumatyyppi

Leiri

Tapahtumaluokka

Päiväleiri

Ikähaitari

7 - 12 -vuotiaat

Osallistujamäärä

0 / 35
← Takaisin