Pop up -toiminta

Pop up -toiminta on kaikille avointa ja maksutonta lyhytaikaista harrastus- ja tapahtumatoimintaa, jota järjestämme Vantaalla. Toiminta on suunnattu pääasiassa 7-12 -vuotiaille lapsille. Tällä hetkellä ei järjestetä pop up -toimintaa, mutta päivitämme ajankohtaiset suunnitelmat aina näille sivuille.

Kesällä 2023 järjestettiin seuraavia pop up -tapahtumia:

Kamu kameleontin temppurata

Hauska ja vauhdikas tapahtuma voidaan järjestää sisällä tai ulkona. Kamu Kameleontin temppurata on lapsille suunnattu toiminnallinen tapahtuma, jossa jokainen pääsee kokeilemaan erilaisia hauskoja temppuradan pisteitä. Lapsia rohkaistaan myös itse keksimään ja kokeilemaan omia temppuja.  

Kamu kameleontti ja erilaiset kädentaidot

Tule päästämään luovuus valloilleen Kamu kameleontin kanssa! Tapahtumassa askarrellaan, rakennetaan, piirretään ja maalataan lapsen ikätason mukaisesti. 

Kamu kameleontti ja supersankarit

Kamu kameleontti ja supersankarit on koko perheen tapahtuma, jossa keskitytään lasten ja aikuisten väliseen vuorovaikutukseen tutustuen erilaisiin tunnetiloihin, luonteenpiirteisiin ja muihin ominaisuuksiin. Tapahtuma tuo lapsia ja aikuisia yhteen luovia menetelmiä käyttäen. Tapahtumassa mukana mm. hauska supersankarigeneraattori!

Kamu kameleontti ja lapsen oikeudet

Kamu kameleontti ja lapsen oikeudet -tapahtumassa tutustutaan lasten ainutlaatuisuuteen ja unelmiin kolmen erilaisen aktiviteetin avulla. Luvassa on hauskaa yhdessä tekemistä mm. askarrellen ja liikkuen.